Felszíni esővízgyűjtő tartályok

Miért érdemes felszíni esővízgyűjtő tartályt beállítani?

Legegyszerűbb módja annak, hogy ne hagyjuk elfolyni az összegyűjthető esővizet.

A csatorna lefolyókra csatlakoztatható felszíni esővízgyűjtő tartályok kialakítása olyan, hogy esztétikus képet mutat a kertben, udvarban.  Legyen őszinte magához, a szomszédok és ismerősök irigy tekintete kicsit jól esik Önnek is.

Amphore felszíni esővízgyűjtő tartály

Amfora felszíni esővízgyűjtő

Kis kapacitású felszíni esővízgyűjtő tartályokból is nyerhetünk annyi hasznosítható vizet, amit a házban található virágok rövid időn belül meghálálnak.

A növények imádják az esővizet. Ha a haszonnövényeinknek is jut esővíz az ágyásokba, akkor nagyobb terméssel ajándékoznak meg bennünket. Nem kerül bele a vízművek által bevitt fertőtlenítő anyag maradék.

A magyarországi vízkeménységi állapotokat ismerve az ország jelentős részén okoz problémát a kemény víz. A esővíz=lágyvíz,  is segíti a növények fejlődését, virágzását.

Nem érdemes régi, szennyezett tartályt, hordót beállítani. A kínálatunkban található 200 litertől 1000 literig terjedő esővízgyűjtők az Ön kertjének díszei lehetnek, szomszédai irigykedve tekintenek  rá.

Az udvar dísze lehet a felszíni esővízgyűjtő.

Ha nem csak a gyűjthető esővíz egy részét szeretné felfogni, hanem lehetőleg a teljes mennyiséget össze szeretné gyűjteni akkor a földalatti tartályaink nyújtanak erre megoldást